fbpx

Smerter i hodet

Mange sliter mye med smerter i hode i form av hodepine, migrene eller spenningshodepine.
Smerter i hodet

Smerter i hodet bør tas på alvor

Mange sliter mye med smerter i hode i form av hodepine, nakkehodepine, migrene eller spenningshodepine. Andre kan slite med øresus, kjevesmerter eller svimmelhet. Uansett hva det er man plages med i hode- kjeve området er det viktig å undersøke hva det er som gir smerten, og finne årsaken til hvorfor plagene har oppstått.

L

Undersøk hodeplagene

I de fleste tilfeller er mange av plagene i området forårsaket av ledd-og muskelplager, men i andre tilfeller er det en bakomliggende sykdom som årsaker smerten. Av den grunn er det viktig å undersøke hva dine plager kommer av.
L

Hva er årsaken bak dine smerter i hodet?

Ved smerter og plager i hodet er en grundig samtale rundt dine smerter og plager viktig. Deretter en grundig undersøkelse av både nakke, skulder og rygg for å se om dette også påvirker smertene du har i hodet.

L

Naprapaten har god kunnskap om muskel- og skjelettapparatet

Naprapaten har god kunnskap om muskel- og skjelettapparatet, og gjennom sine tester basert på hvilke symptomer du har kan naprapaten finne ut om smertene du har i hodet er noe naprapaten kan hjelpe deg med eller om dette er noe som bør undersøkes nærmere av annet helsepersonell. Les mer om hvert enkelt område her:

Pin It on Pinterest