fbpx

Smerter i legg og fot

Smerter i underben, ankel og fot er ikke uvanlig.
Smerter i legg og fot

Smerter i underben, ankel og fot er ikke uvanlig.

Det er svært vanlige plager innenfor idrett, men også i dagligdagse aktiviteter. Hvem har vel ikke forstuet foten eller hatt et overtråkk? Underben og fotplagene er vanlige da dette er ledd som blir utsatt for veldig stor belastning ved gange, løp, hopp og lignende.

L

Føttene er vår plattform

De aller fleste av oss vil en eller annen gang oppleve smerter i legger eller føtter. Enkelte har kanskje hatt smerter i føttene som kom smygende og aldri riktig forsvinner? Noen har kanskje tråkket over uten å kjørt en riktig rehabilitering av skaden. Plager i føttene kan være mange, og årsakene bak smertene kan være enda flere. I og med at føttene er «plattformen» for resten av kroppen, er det viktig at disse har et så normalt bevegelsesmønster og er så stabile som mulig. Problemer i føtter kan over tid gi symptomer som beinhinnebetennelse/beinhinneirritasjon, hælsmerter, akillessmerter, kne, hofte- og ryggsmerter sekundært for å nevne noe.

L

Smerter i føttene påvirker resten av kroppen

Har du problemer i føtter eller legger, kan det være lurt å få undersøkt det hos en naprapat som har god kunnskap på dette området. Kanskje er det slik at ryggplagene eller hodepinen du sliter med stammer i fra bena. Naprapatene våre på Klepp og Stavanger kan hjelpe deg med dine plager relatert til muskler og ledd.

Les mer om underbensplager her:

Pin It on Pinterest