fbpx

Når velger jeg en naprapat?

Dersom du er plaget med smerte i rygg, nakke, skulder, kne, hofte, kne eller andre områder som er knyttet til muskel- og ledd kan løsningen være en behandling til naprapat. 

Naprapati

Minsk din smerte, og gjenskap din funksjon!

L

Ledd og muskler er naprapatens spesialområde

Vi naprapater har muskel- og skjelettplager som vårt spesialområde. God kompetanse innen ortopedisk medisin og bevegelsesapparatets ulike funksjoner gir et mangfold av muligheter ved behandling til naprapat.

L

Vi leter etter sammenhenger og årsaken bak din smerte

Vi legger opp naprapatbehandlingen hos oss på en systematisk måte, hvor du som kunde alltid er i fokus. Ved første møte og behandling med oss er sykdomshistorien og dine plager i fokus. Vi leter etter sammenhenger og årsaken bak din smerte- ikke bare der du har vondt akkurat nå. Vi vurderer, undersøker og setter opp en behandlingsplan sammen med deg. Deretter bruker vi våre ulike behandlingsteknikker, for å hjelpe deg på best mulige måte. Vi gir deg også øvelser anpasset din kropp og ditt nivå som du kan gjøre hjemme for å bedre funksjonen i kroppen. Dette er alt fra en øvelse du kan utføre uten hjelpemiddel på kontoret eller hjemme til fullt treningsprogram.

L

Kombinasjon av behandlingsteknikker

Naprapatens behandlingsteknikker er ikke unike for naprapaten, men utøves av andre terapeuter som kiropraktorer, fysioterapeuter, massasjeterapeuter, osteopater, leger og ortopeder. Det er naprapatens tankemønster om å finne årsaken bak smerten, og kombinasjonen av ledd- og muskelbehandling som gjør at naprapatibehandlingen er unik og skiller seg fra de andre terapeutene.

L

Hva er målet med naprapatbehandlingen?

Målet med all naprapatbehandling er å minske smerte, oppnå bedre funksjon og bevegelighet i hele kroppen, og således forhindre tilbakefall eller nye skader. Vårt mål er at DU skal ha en funksjonell, sterk og bevegelig kropp som fungerer i hverdagen.

Har du spørsmål så gjerne kontakt en av våre naprapater i Stavanger eller Klepp for en uforpliktende samtale.

Pin It on Pinterest