fbpx

Våre priser

Naprapatbehandling

Massasjebehandling

Vi gjør oppmerksom på at massasje er en del av våre behandlingsteknikker som naprapat. Alle naprapater blir utdannet massør det første året på skolen. Ønsker du bare bruk av massasje for dine plager eller smerter er det fullt mulig. Vi gjør likevel alltid en undersøkelse før vi utfører massasjebehandling på lik linje som når vi utfører behandling med de andre behandlingsteknikkene våre. 

Gravid- Mammabehandling

Behandling for deg som har gravidrelaterte plager, smerter og ubehag i kroppen etter fødsel/graviditet eller for deg som ønsker å sjekke bekkenbunn, mage, diastase etter fødsel.

Praktisk informasjon

Vi tar kort og kontanter

Vi tar ikke mastercard eller utenlandske kort. Vi foretrekker kort foran kontanter. Det er også mulig å få faktura eller en samlefaktura, da tilkommer et ekstra gebyr på 50 kr

Timebestilling bekreftes med epost

Du mottar en bekreftelses melding på epost på alle timer som bestilles hos oss. Mottar du ingen epost så sjekk søppelpost eller kontakt oss. Ønsker du en påminnelse om timen så sifra til oss, så kan vi sette på slik at du mottar en påminnelse på epost. 

Avbestilling gjøres senest yrkesdagen før innen klokken 16.00. Avbestilling gjøres via telefon eller epost. Vi sender en bekreftelse på mottatt avbestilling slik at du vet av vi har fått beskjeden. Dette er særdeles viktig om du også skulle ha sendt avbestilling per SMS slik at det ikke oppstår uheldige og kjedelige situasjoner.

Pin It on Pinterest