fbpx

Våre priser 2024

Naprapatbehandling

Undersøkelse (undersøkelse og behandling): 860,-

Oppfølging: 790,-

Utvidet oppfølging: 1185,-

Vi setter av 45 min. ved Undersøkelser eller nye problemer. For «oppfølging» 30 minutter og 45 min. ved «utvidet oppfølging». Trykk «bestill time» for mer informasjon om de ulike behandlingene og priser.

Behandling av Gravide /Mammabehandling

 

Behandling for deg som har gravidrelaterte plager i symfyse,bekken, hofter og eller rygg. Smerter og ubehag i kroppen etter fødsel/graviditet eller for deg som ønsker å sjekke bekkenbunn, mage eller få veiledning til trening etter fødsel.

Undersøkelse ( undersøkelse og behandling) : 1050,-

Oppfølging: 1050,-

Vi setter av 45 minutter ved alle gravidbehandlinger. Vi har spesielle gravidputer slik at man kan motta behandling mageliggende og puter vi bygger opp slik at du kan ligge behagelig på benken.

Massasjebehandling

 

Vi gjør oppmerksom på at massasje er en del av våre behandlingsteknikker som naprapat. Alle naprapater blir utdannet massør det første året på skolen. Ønsker du bare bruk av massasje for dine plager eller smerter er det fullt mulig. Vi gjør likevel alltid en undersøkelse før vi utfører massasjebehandling på lik linje som når vi utfører behandling med de andre behandlingsteknikkene våre.

Undersøkelse : 860,-

Oppfølging: 790,-

Utvidet oppfølging: 1185,-

Vi setter av 45 min. ved Undersøkelse eller nye problemer. For “oppfølging” 30 minutter , og 45 min for “utvidet oppfølfing” 

EPIKRISE / ATTEST/ HENVISNING : 350,-

HELSEFORSIKRING

De aller fleste forsikringsselskaper dekker undersøkelse og behandling hos oss. Opprett sak hos forsikringsselskapet ditt, bestill time og legg ved forsikringsnummer. Kontakt oss for ved spørsmål.

BEDRIFTSAVTALER

Vi har egne løsninger for bedrifter. Ønsker du å teste ut før du tar beslutningen. Vi kan komme til bedriften for en testrunde. Kontakt oss for en uforpliktende samtale og les mer her.

Praktisk informasjon

Vi tar kort og kontanter

Vi tar ikke mastercard eller utenlandske kort. Vi foretrekker kort foran kontanter. Det er også mulig å få faktura eller en samlefaktura, da tilkommer et ekstra gebyr på 50 kr

Timebestilling og avbestilling

Du mottar en bekreftelses melding på epost på alle timer som bestilles hos oss. Mottar du ingen epost så sjekk søppelpost eller kontakt oss. Alle bookinger er bindene og avbestilling må skje per telefon eller e-post senest 24 timer før avtale. Med unntak av mandagstimer, som må avbestilles senest 17.00 fredagen før. Ved sen avbestilling belastes man for hele timen. Dette gjelder også om du har helseforsikring, da forsikringsselskapene ikke dekker for konsultasjoner man ikke kan møte til. Ønsker du en påminnelse om timen så sifra til oss, så kan vi sette på slik at du mottar en påminnelse på epost. Du får ingen påminnelses SMS hos oss.  

Avbestilling gjøres senest 24 timer før avtale foruten mandagstimer som avbestilles senest kl. 17.00 fredagen før. Avbestilling gjøres via telefon eller epost. Vi sender en bekreftelse på mottatt avbestilling slik at du vet av vi har fått beskjeden. Dette er særdeles viktig om du også skulle ha sendt avbestilling per SMS slik at det ikke oppstår uheldige og kjedelige situasjoner.

Pin It on Pinterest