fbpx

Våre behandlings­teknikker

Som naprapat jobber vi med mange ulike manuelle behandlingsteknikker. En kombinasjon av flere teknikker brukes under behandling for å gi deg den beste naprapatbehandlingen hos våre naprapater.

Behandlingsteknikker

Vår styrke som yrkesgruppe er at vi bruker en kombinasjon av de ulike behandlings­teknikkene under behandling

Kombinasjonen av naprapatens behandlingsteknikker for muskler, bindevev, ledd og nerver gjør at vi jobber med hele bevegelsesapparatet, noe som mange kan oppleve som velfungerende ved ledd-og muskelplager. Naprapatbehandlingene er basert på anerkjente behandlingsmetoder som:

L

Massasje

L

Muskeltøy

L

Mobilisering

L

Manipulasjon

L

Nervemobilisering

L

Triggerpunktsbehandling

L

Dry Needling

L

Holdningstrening og hjemmeøvelser

Behandlingsteknikker

Naprapatbehandlingene varierer

Behandlingene hos våre naprapater varierer mye avhengig av smertens karakter, årsak og lokalisering. Vi kombinerer våre behandlingsteknikker for å gi deg en individuell og spesifikk behandling etter dine behov og ønsker.

L

Naprapatbehandlingens gang

Før behandlingen til naprapaten påbegynnes, innledes første besøket med en anamnese. Dette gjøres for å få en gjennomgang av pasientens sykdomshistorie og livssituasjon. Dette må til for å finne årsaken til pasientens smerter og for å individualisere behandlingen. Deretter brukes ortopediske og kliniske tester til å finne årsaken til smerten, og hvilke strukturer som er påvirket. Naprapatbehandlingene og behandlingsteknikkene våre naprapater bruker varierer avhengig av din smerte, årsak og lokalisering.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L

Målet med all behandling hos naprapat

Målet med naprapatbehandlingen er å minske smerte, oppnå bedre funksjon og bevegelighet i hele kroppen og således forhindre tilbakefall eller nye skader. Vi naprapater ønsker at du skal ha en funksjonell og sterk kropp som du kan stole på i hverdagen.

Litt nysgjerrig på øvelser og tips vi gir? Følg Optimal Bevegelse Naprapati Stavanger eller Klepp på Facebook og Instagram. Her legger vi ut gode tips og øvelser for hele kroppen. 

 

Du kan også være interessert i:

L

Når velger jeg naprapat?

Les mer om hva en naprapat gjør og når du velger en naprapat for dine plager.

L

Forskjellen på en naprapat, kiropraktor og fysioterapeut?

Her kan du lese mer om hva forskjellen mellom en naprapat, kiropraktor og andre yrkesgrupper er.

L

Hva er en naprapat?

Hva er en naprapat, hva gjør naprapaten og hvem kan gå til en naprapat? 

Pin It on Pinterest