fbpx

Våre behandlings­teknikker

Som naprapat jobber vi med mange ulike manuelle behandlingsteknikker. En kombinasjon av flere teknikker brukes under behandling for å gi deg den beste naprapatbehandlingen hos våre naprapater.

Behandlingsteknikker

Vår styrke som yrkesgruppe er at vi bruker en kombinasjon av de ulike behandlings­teknikkene under behandling

Kombinasjonen av naprapatens behandlingsteknikker for muskler, bindevev, ledd og nerver gjør at vi jobber med hele bevegelsesapparatet, noe som mange kan oppleve som velfungerende ved ledd-og muskelplager. Naprapatbehandlingene er basert på anerkjente behandlingsmetoder som:

L

Massasje

L

Muskeltøy

L

Mobilisering

L

Manipulasjon

L

Nervemobilisering

L

Triggerpunktsbehandling

L

Dry Needling

L

Holdningstrening og hjemmeøvelser

Behandlingsteknikker

Naprapatbehandlingene varierer

Behandlingene hos våre naprapater varierer mye avhengig av smertens karakter, årsak og lokalisering. Vi kombinerer våre behandlingsteknikker for å gi deg en individuell og spesifikk behandling etter dine behov og ønsker.

L

Naprapatbehandlingens gang

Før behandlingen til naprapaten påbegynnes, innledes første besøket med en anamnese. Dette gjøres for å få en gjennomgang av pasientens sykdomshistorie og livssituasjon. Dette må til for å finne årsaken til pasientens smerter og for å individualisere behandlingen. Deretter brukes ortopediske og kliniske tester til å finne årsaken til smerten, og hvilke strukturer som er påvirket. Naprapatbehandlingene og behandlingsteknikkene våre naprapater bruker varierer avhengig av din smerte, årsak og lokalisering.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L

Målet med all behandling hos naprapat

Målet med naprapatbehandlingen er å minske smerte, oppnå bedre funksjon og bevegelighet i hele kroppen og således forhindre tilbakefall eller nye skader. Vi naprapater ønsker at du skal ha en funksjonell og sterk kropp som du kan stole på i hverdagen.

Litt nysgjerrig på øvelser og tips vi gir? Følg Optimal Bevegelse Naprapati i Trondheim eller Stavanger på Facebook og Instagram. Her legger vi ut gode tips og øvelser for hele kroppen. 

 

Du kan også være interessert i:

L

Når velger jeg naprapat?

Les mer om hva en naprapat gjør og når du velger en naprapat for dine plager.

L

Forskjellen på en naprapat, kiropraktor og fysioterapeut?

Her kan du lese mer om hva forskjellen mellom en naprapat, kiropraktor og andre yrkesgrupper er.

L

Hva er en naprapat?

Hva er en naprapat, hva gjør naprapaten og hvem kan gå til en naprapat? 

Pin It on Pinterest