fbpx
Naprapat Signe Marie Leirvik Optimal Bevegelse Naprapati
Om oss

Naprapat Signe Marie Leirvik

Signe er født og oppvokst i Namsos, og har jobbet som Naprapat siden 2016. I tillegg til å jobbe som Naprapat har hun jobbet som yogainstruktør. På fritiden er hun aktiv både som utøver, trener og dommer i styrkeløft. I barne- og ungdomstiden spilte hun forskjellige instrumenter, og spilte i symfoniorkesteret i Namdalen da hun gikk på ungdomsskolen.

Signe liker å jobbe med alle aspekter av pasienter, og variasjonen det gir i hverdagen som naprapat. Hun synes det er spesielt interessant å jobbe med langvarig smerteproblematikk, både i nakke/skuldre og hofter. For å få raske og gode behandlingsresultater mener Signe at persontilpasset øvelser er særdeles viktig.

Når Signe gir deg rehab og styrkeøvelser får hun brukt sin ekstra kompetanse innenfor styrkeløft og yoga til å lage en god plan og en persontilpasset behandling og rehab. Her er Signe utrolig dyktig til å se hver pasient og sammen med pasienten finne riktige øvelser for ønsket mål om det så er å bli smertefri, sterkere eller mykere. 

 

” Målet mitt når du kommer for behandling hos meg er å finne årsaken bak smerteproblematikken din. Og jeg ønsker å hjelpe deg med å forstå hvordan kroppen henger sammen slik at du blir smertefri eller når ditt mål.

L

Utdannelse

Basis – og styrketrening – 10 studiepoeng

Scandinavian College of Manual Medicine, Stockholm

Diplomert massasjeterapeut, Stockholm

Eksamensarbeid Scandinavian College of Manual Medicine ”Sammenhengen mellom hurtighet på skøyter og vertikalhopp, horisontalhopp og spring blant kvinnelige hockeyspillere.” En korrelasjonsstudie. – Kåret til beste eksamensarbeid dette årskull.

L

Videreutdannelse

Dry Needling – Smertebehandling med nåler

Sertifisert MammaMage trener    

Trener i regi Norges styrkeløftsforbund

Dommerkurs i regi Norges styrkeløfsforbund                                                                    

L

Erfaring

Yogainstruktør

Utøver, trener og dommer i styrkeløft

Naprapat for Naprapat Signe Marie Leirvik – Verdal (egen klinikk)

Naprapat for Naprapat Gøril Hustad – Levanger

 

Pin It on Pinterest