fbpx
Om oss

Naprapat Lise Karine Hofstad Stenslet

Lise Karine er født og oppvokst i Trondheim og har drevet Optimal Bevegelse siden våren 2012. Hun startet opp i Trondheim våren 2012 og utvidet til Stavanger vinteren 2016. Våren 2023 ga livet nye veier og hun valgte å selge avdelingen i Trondheim til Naprapat Signe Fiveltun for å heller åpne en ny avdeling i Klepp på Jæren Januar 2024.

Hun har vært aktiv innom idrett gjennom oppveksten og brenner for å holde folket i fysisk aktivitet. Lise Karine jobber med hele spekteret av pasienter på klinikken, holder foredrag for bedrifter om ergonomi og er med idrettslag å kjører forebyggende trening. Hun var personlig naprapat for styrkeløfter Stian Walgermo under hans karriere på landslaget. Lise Karine jobber ved begge vår avdelinger, men har i hovedsak base i Stavanger.

Lise Karine brenner litt ekstra for behandling av kvinner under og etter svangerskap og fødsler. Hun jobber også mye med pasientene som har hatt lengre perioder med smerter og plager- de som føler de aldri blir helt bra. Hun liker også godt å ta tak i de små tingene som kan gjøre din hverdag litt bedre eller som kan gjøre at idrettsutøvere i alle aldre presterer enda et hakk bedre. Lise Karine er flink til å få pasientene til å forstå hvordan smerter, psyke, livsstil og kropp henger sammen. Ved å påvirke det ene i rett retning så påvirker man også ofte det andre i positiv retning. Hos Lise Karine vil du føle deg trygg, og oppleve at du får hjelp til selvhjelp slik at du kan leve optimalt etter dine forutsetninger. Hun ser på behandlingen som et samarbeidsprosjekt mellom terapeut og pasient, og målet hennes er at du raskest mulig skal kunne leve den hverdagen du ønsker uten plager og smerter eller behov for behandling. ” Jeg ønsker å gjøre pasientene mine så gode at de vet hva de selv kan gjøre for å unngå tilbakefall eller hva de skal gjøre om plagene begynner å melde sin ankomst. Mitt mål er at du etterhvert ikke skal ha behov for behandling, men føle deg bra og være smertefri.”

“Mitt mål er at du etterhvert ikke skal ha behov for behandling hos meg men føle deg bra og være smertefri”

L

Utdannelse

Idrettsfag med spesialisering i langrenn, Heimdal VGS

Scandinavian College of Manual Medicine, Stockholm

Diplomert massasjeterapeut, Stockholm

Eksamensarbeid Scandinavian College of Manual Medicine ”Aktiv Straight Leg Raise test hos ungdomar med ospecifik knäsmärta. En tvärsnittsstudie».

L

Videreutdannelse

Dry Needling – Smertebehandling med nåler

Manuell Medisinsk Behandling under og etter graviditet

Sertifisert MammaMage trener                                      Mamma Gravid                                                                 Mamma Ute
Mamma Mage fordypning bekken-kne-fot            Mammamage fordypning bekkenbunn

Biomechanics and Running Retraining Course- Level 1 & 2

Norges Naprapatforbund-oppdateringskursnakke/skulderkomplekset
Norges Naprapatforbund-oppdateringskurs korsrygg/bekkenkomplekset

L

Erfaring

Vært aktiv innen fotball og langrenn (juniornivå)
Trener 2 Kurs Langrenn (Tilsvarer dagens trener 1 kurs)
Personlig naprapat for styrkeløfter Stian Walgermo jan 2015 -juli 2018.
Foredrag og skadeforebyggende trening for idrettsklubber
Ergonomigjennomgang på arbeidsplasser

Pin It on Pinterest