fbpx

Massasje

Massasje kan lindre muskelspenninger
Massasje

Massasje er en relativt ufarlig behandlingsmetode som innebærer mekanisk bearbeiding av kroppens bløtdeler, først og fremst muskler.

Massasje kan brukes på de fleste verk- og smertetilstander der det ikke er noen bakomliggende sykdom eller skade som ligger bak smerten.

L

Målet med massasjen

Naprapaten bruker mye massasje ved sine behandlinger. Massasje kan dempe smerte gjennom sin muskelavslappende og sirkulasjonsøkende virkning når en spent muskel har unormal sirkulasjon og er smertefull. Målet med massasjen varierer ut i fra diagnose og hvilke massasjegrep som brukes. Målet er å minske smerten, øke bevegeligheten, øke blodsirkulasjonen i muskler og bindevev samt forhindre arrvev.

L

Virkningen av massasjebehandling

Gjennom massasje kan vene og lymfesirkulasjonen bedres, en immobil muskel kan holdes ”i bedre form” under en legningsperiode og dermed gi en kortere rehabilitering. En stram, anstrengt og overbelastet muskel kan gjennom massasjebehandling rehabilitere raskere slik at den kan trenes mer effektivt

L

Massasje hos naprapat

Naprapaten bruker mye massasje ved sine behandlinger. Våre naprapater i Stavanger og Klepp er alle utdannet massører. Det er en del av vår naprapatutdannelse å bli eksaminert massør i klassisk svensk massasje. Våre naprapater i både Klepp og Stavanger kan utføre egne behandlinger med bare massasje eller tøffere massasje, idrettsmassasje for de som ønsker det.

Behandlingsteknikker

L

Massasje

L

Muskeltøy

L

Mobilisering

L

Manipulasjon

L

Nervemobilisering

L

Triggerpunktsbehandling

L

Dry Needling

L

Holdningstrening og hjemmeøvelser

Pin It on Pinterest