Holdningstrening og hjemmeøvelser

Hold plagene og smertene i sjakk selv med gode øvelser

Holdningstrening og hjemmeøvelser

Hold problematikken i sjakk selv

Som et supplement til behandlingen anbefaler naprapatene våre i Trondheim og Stavanger egne hjemmetøyninger og treningsøvelser spesielt tilpasset deg. Treningen kan være alt fra å gå en liten tur om dagen til spesifikke aktiverings- og styrketreningsprogram. Ved å gjøre hjemmeøvelsene kan du oppleve å holde plagene dine i sjakk selv.

L

Øvelsene anpasses individuelt

Hjemmeøvelsene blir individuelt tilpasset og kan derfor variere mye fra person til person. Hvor omfattende treningsrådene blir avhenger av pasientens plager, motivasjon, interesser og fysiske form. Det kan bli gitt styrkeøvelser, kondisjonstrening og/eller tøyninger. Du kan få alt fra en øvelse til et helt treningsprogram, alt etter hva vi ser som passer deg.

L

Hvorfor skal man gjøre hjemmeøvelsene?

Målet er å skape en god balanse mellom styrke og bevegelighet, og på den måten få en optimal bevegelse og en smertefri hverdag. De muskeltøyningene og øvelsene som blir gitt er spesifikke for hver enkelt muskel eller bevegelse. De er gitt til deg for å hjelpe deg. Treningen og hjemmeøvelsene kan i tillegg til å hjelpe deg mot en smertefri hverdag være forebyggende for å unngå tilbakefall av smerter og plager. Det er viktig at pasienten selv også deltar i prosessen med å bli/holde seg smertefri ved å gjøre øvelsene som blir gitt.

Behandlingsteknikker

L

Massasje

L

Muskeltøy

L

Mobilisering

L

Manipulasjon

L

Nervemobilisering

L

Triggerpunktsbehandling

L

Dry Needling

L

Holdningstrening og hjemmeøvelser

Pin It on Pinterest