Om oss

Naprapat Ane Lian Hansen

Ane er født og oppvokst i Namsos, og begynte å jobbe for Optimal Bevegelse Naprapati etter endt naprapatutdannelse i 2015. Ane liker å holde seg i god form og har selv vært aktiv innenfor ulike idretter i flere år. Ane brenner for fysisk aktivitet og hun har en bred kompetanse når det gjelder planlegging og ledelse av fysisk aktivitet. Dette bruker hun mye i jobben som naprapat særlig når pasienter har ønske om å komme i bedre form eller begynne med fysisk aktivitet. 

I tillegg til å ha et sterkt fokus på forebyggende trening og fysisk aktivitet jobber Ane med hele spekteret av pasienter ved klinikken. Hun er også ute på bedrifter å holder foredrag og veileder innenfor ergonomi. Ane jobber ved vår avdeling i Trondheim.

Ane brenner for at akkurat du skal kjenne at din kropp fungerer slik du ønsker den skal fungere. Mitt mål er at du som pasient skal ha en funksjonell og smertefri kropp i en stressende hverdag.  Ane hjelper deg dit du ønsker ved å behandle, rehabilitere og forebygge skader og plager om du er ungdom, voksen, aktiv eller innaktiv.

“Mitt mål er at du som pasient skal ha en funksjonell og smertefri kropp i en stressende hverdag”

L

Utdannelse

Idrettsfag med spesialisering i fotball, Olav Duun VGS
Scandinavian College of Manual Medicine, Stockholm
Diplomert massasjeterapeut, Stockholm
Eksamensarbeid Naprapathögskolan: “Hva gir best effekt av nervemobilisering og terapeutisk stretching for å øke ROM i albueledddet ved utførelse av ULTT1? En enkelblindet randomisert kontrollert studie”. Lektorutdanning i kroppsøving og idrettsfag (under utdanning).

 

L

Videreutdannelse

Dry Needling- Smertebehandling med nåler
MammaMage trener 

L

Erfaring

Vært aktiv innen fotball, badminton og dans.
Fotballinja, Idrettsskolen Numedal FHS Trener C-lisens i fotball
Trener for Charlotten Lund Fotball J 17 i 2016 sesongen
Naprapat for Naprapat Nordli

Pin It on Pinterest